​​Tlf.: 32 50 79 50

CMS laser, NKS kirurgimaskine

Som sædvanlig var vi på tandlægernes årlige messe, SCANDEFA, i Bella Centeret og se på alt det nye der rører sig indenfor vores interesseområde. Gunna, Helle og Johnny fik talt med- og købt en frygtelig masse til klinikken.

En af de ting vi absolut måtte se på var en nye Low Level Laser. Vore gamle var udtjent efter næsten 10 år, og effekten var kun på små 30 mV / 1 joule pr. 35 sek. Da vi til de fleste behandlinger giver mellem 8-16 joule blev behandlingstiden derfor meget lang. Det bevirkede at vi ikke brugte den så ofte, som vi kunne tænke os.

Det var derfor spændende at se på det sidste nye fra DenTotal.

Deres Low Level Laser fra CMS (Creative Medical System), Diobeam 830, giver ikke blot laserlys på en 4 gange så stor område, men den giver også 1 joule på kun 5-7 sek., så nu er behandlingstiden typisk på under et minut !!!

Vi har desuden besluttet at prisen på vore laserbehandlinger ikke stiger,men at vi fastholder prisen som med det gamle apparat.​

NSK Implantatat maskine

Vi har også i et stykke tid ledt efter den rigtige implantat boremaskine. De fleste maskiner kan nogenlunde det samme, men der kan være stor forskel i trækkraft, hygiejne og tilbehør til maskinerne.

Nogle er også bedst til bestemte systemer, så man kan blive låst fast og ikke kan frit kan vælge mellem de forskellige implantatsystemer der findes og derved ikke giver mulighed for at vælge det system,der er bedst for patienten.

Vi faldt for en meget gennemført maskine af det japanske firma NSK fra Weesgaard Dental.

Foruden at være lidt billigere på messen end konkurrenterne, udmærkede denne maskine sig i at have mange helt individuelle indstillingsmuligheder, så vi kan bruge den til både ITI Straumann, Friadent Xive og Friadent Ankylos implantaterne.​

Åbningstider

​Mandag: 09:00 - 17:00

Tirs., ons & fredag: 09:00 - 15:00

Torsdag: 10:00 - 17:30

Medbring venligst sygesikrings-bevis ved 1. behandling.

Adresse

Amagerlandevej 2, 1tv

2770 Kastrup

​Tlf.: 32 50 79 50

mellem 9-14, torsdag 10-14

Mail: mail snabel A kastruptandklinik.dk

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke