​​Tlf.: 32 50 79 50

AED og ilt

Iltapparat og maske

Der tales meget om at danske tandlæger er dyrere end for eksempel vore kollegaer i Sverige, Polen og Tyskland. Dette kan også undertiden være rigtigt, men hvordan er kvaliteten og hvordan er sikkerheden omkring behandlingerne i disse lande???


I Danmark er der kommet en ny lov der kræver at tandlæger skal kunne give livs reddende førstehjælp ved eksempelvis hjertestop. Til dette kræves at man er i stand til at give ilt. 

De få tandlæger der stadigvæk har lattergas på klinikken vil være i stand til dette men de fleste har ikke dette på klinikken mere da det kræver en masse kontrolalarmer på sug, kontrol af trykflasker hver 5 år, speciel maske m.m.


Vi har her på klinikken indkøb en speciel fremstillet ilt genoplivnings system med tryktank, manometer og maske der inden for 30 sek. kan tages i brug for at opfylde lovgivningen i Danmark,- prøv at spørge din veninde eller ven der siger at det er billigere i Polen om man også der har det livs reddende udstyr eller man satser på at det ikke ske med deres patienter??

Hjertestarter - www.hjertestarter.dk/

Vi har , set i lyset af ovenstående også investeret i en automatisk hjertestarter fra Amerikanske Cardiac Science
En AED, automatisk elektronisk defribilator , forøger en hjertestop patients overlevelses chance med op til 40 % !!! og kan også bruges af alle, i princippet uden instruktion, da maskinen guider en igennem hele processen.


Hjertestarter er ophængt i det store kontor. Prisen for denne hjertestarter en desværre rasende dyr, så der er ikke så mange alm. mennesker der har råd til at investere i denne (24.000 kr.), men hvad koster et menneskeliv.

​Hvis du er interesseret i en demo, skal du bare spørge. 

Hvis alle arbejdspladser havde en AED, og efter vores mening burde alle have det, ville man kunne redde ca. 400 mennesker om ÅRET i alene Danmark. 


Pt. er der kun ca. 20 tandlægeklinikker der har en AED.
Kastrup Tandklinik er tilmeldt hjertestarter-netværket på www.hjertestarter.dk/ hvor man kan se en hel gennemgang af et hjertestop redning.

Kan anbefales at ses og selvfølgelig inden du for brug for det til en af dine kære.

Man kan også se hvor der er en hjertestarter andre steder og se hvor vi har placeret vores hjertestarter.

Kursus i TissueCare Concept ; London

Johnny har deltaget på Densply Friadent´s 3 dages Road Show kursus i London i
TissueCare Concept, der omhandlede tandkødsproblematikker i forbindelse med implantater.
Flere af verdens ledende kirurger lavede nogle fremragende forelæsninger.

Der var ikke så meget nyt denne gang, men det er altid rart at få bekræftet at ens egne behandlinger på dette felt er up-to-date, så lidt fik jeg da med hjem.

Åbningstider

​Mandag: 09:00 - 17:00

Tirs., ons & fredag: 09:00 - 15:00

Torsdag: 10:00 - 17:30

Medbring venligst sygesikrings-bevis ved 1. behandling.

Adresse

Amagerlandevej 2, 1tv

2770 Kastrup

​Tlf.: 32 50 79 50

mellem 9-14, torsdag 10-14

Mail: mail snabel A kastruptandklinik.dk

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke