​​Tlf.: 32 50 79 50

Honorarer Feb.2002-

Vores honorarer på de såkaldte frie ydelser fastsættes ud fra de faktiske omkostninger på klinikken beliggende i det aktuelle område.


Faktiske omkostninger varierer fra klinik til klinik, som blandt andet afhænger af kvaliteten af den udførte service, kvaliteten af de anvendte materialer, laboratorieomkostninger, kvaliteten af det anvendte udstyr samt en masse andre faktorer, men sandheden er, at du ville blive overrasket over den tid vi bruger i vores stræben efter at holde omkostningerne nede.


Vi har dog aldrig stræbt efter at være de billigste, fordi der er kvalitets krav vi ikke vil kompromittere.
For eksempel vil vi ikke kompromittere vores sterilisationsprocedure, fordi det er så vigtigt både for os og vores patienter.
Vi vil heller ikke anvende billige efterligninger til vores restaureringer, bare for "at spare penge".
Sandheden er, at ingen sparer penge på den måde, fordi de billige materialer ikke holder så lang tid og man risikerer, at patienten kommer tilbage efter nogle få år eller måneder og klager over at kronebehandlingen er mislykket.
Vi vil ikke gå i den retning og vi synes du skal vide hvorfor.

Folk har en uomtvistelig ret til at vide, at de betaler en fair pris for det de køber, hvad enten det er en bil, computer, efteruddannelse eller en porcelænskrone.


Vi er meget bevidste om at vores patienter er informeret om den økonomiske side af deres behandling; Når patienten er informeret om den finansielle del før behandlingens start, så undgås ubehagelige overraskelser senere.

Vi taler dog altid først om den/de optimale behandlingsmuligheder før vi taler om det økonomiske, da vi ikke først ønsker at skelne til patientens økonomi, men kun om den bedste behandling for patienten.

"Enhver forklaring efter behandling - er en bortforklaring"​​

Åbningstider

​Mandag: 09:00 - 17:00

Tirs., ons & fredag: 09:00 - 15:00

Torsdag: 10:00 - 17:30

Medbring venligst sygesikrings-bevis ved 1. behandling.

Adresse

Amagerlandevej 2, 1tv

2770 Kastrup

​Tlf.: 32 50 79 50

mellem 9-14, torsdag 10-14

Mail: mail snabel A kastruptandklinik.dk

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke