​​Tlf.: 32 50 79 50

Blegning

Kastrup Tandklinik har nu i det sidste års tid tilbudt tandlægestyret blegning af tænderne på kun en time med meget gode resultater, men vi kan selvfølgelig lære endnu mere, så derfor har vi været på et 2 dages specielt kursus i Belgien kun om klinikblegning. Klinikken er nu en af de få klinikken i Danmark, der er henvisningsklinik for Remedents White-Smile® blegesystem. I løbet af nov / dec 2003 vil der i flere blade så som Alt for Damerne, Hjemmet, Femina og andre blive lavet artikler om blegning og der forventes derfor, at rigtig mange i den kommende tid vil tale om blegning. Kastrup tandklinik er derfor særdeles godt rustet til denne behandlingsform, da vi netop ved hvad man kan love og især ikke love.


Ofte stillede spørgsmål vedr. blegninger:

Hvor meget kan der bleges??

Med det system vi bruger, vil man i de fleste behandlinger kunne blege op til 6 nuancer, men man skal gøre sig klart at man aldrig kan gøre en mørkegul tand til en mælkehvid tand. Vi vil altid kunne love at de tænder vi bleger, vil blive lysere, men man kan aldrig love hvor meget.Vi foretrækker iøvrigt at bruge betegnelsen at lysne tænderne i stedet for blegning, at vi syntes det er mere korrekt at sige dette.
De fleste hjemmeblegesystemer kan kun blege 1-2 nuancer og da man normalt skal op på 3 eller flere for at man kan se en tydelig forskel, er det ofte spild af penge at bruge disse, selv om de er billigere end de tandlægestyrede. De kan dog mange gange bruges som en vedligeholdelses behandling.

White Smile® systemet tilbyder også en hjemmeblegnings system med engangsskinner og en behandlingstid på 30 min i 5 dage.​

Hvor lang tid holder en blegning??

Dette er nok er af de sværeste spørgsmål at svare på for en tandlæge, da det er meget afhængig af hvad man som patient gør efter blegningen. Hvis man ryger meget, drikker rødvin,kaffe og te i store mængder, vil tænderne kunne blive misfarvet igen i løbet af få år, men hvis man passe på tænderne og ikke "misbruger" de farvende fødeemner kan blegningen holde 8-10 år. Producenterne lover fra 1-3 år.Vi har lavet en blegning for snart 12 år siden med et af de første systemer i Danmark og denne blegning er stadigvæk meget lysere end den farve vi startede med. (Det er en af vore gamle klinikassistenter og hun ryger, drikker lidt rødvin lejlighedsvis og har altid været en kaffesøster). Hvis man bliver misfarvet igen kan man blot blege igen, enten via en klinikblegning eller ved hjælp af en hjemmeblegnings-kit.

Er det farligt eller kan det skade tænderne??

NEJ,- det er helt sikkert at få bleget tænderne med vort system, da det ikke er baseret på en syreætsning som eksempelvis nogle systemer, man kan købe i supermarkeder, tv shop ect.
Undersøgelser har endog vist at patienter der har fået bleget deres tænder har en højere grad af mundhygiene med færre huller og problemer med tandkødet end ikke-blegede.Dette kan selvfølgelig nok skyldes at man blive meget mere tandbevidst og man gerne vil bevare sit ungdommelige smil, selv om man er blevet lidt ældre. Blegning betragtes idag af de tandlæger, der er uddannet i dette, ikke som en kosmetisk behandling, men som en behandling på lige fod som tandfyldninger, rodbehandlinger m.m. Hvorfor finde sig i at gå rundt med grimme fyldninger hvis man kan få plastfyldninger,- hvorfor gå rundt med mørke misfarvede tænder hvis man på en time kan få lysere tænder?

Er det dyrt?

Alt her i verden koster noget og dyrt er relativt. Blegningen koster 3500 kr. for både over - og underkæben. I "gamle" dage kostede det 1800 kr. pr. kæbe og der skulle man regne med at bruge blege skinner i 6-8 uger i op til 6 timer om dagen, så det en faktisk blevet billigere idag.
Hvis man regner med at blegningen holder i bare 2 år koster det pr. dag ca. 4 kr. at have et flot lyst smil. Det svarer nogenlunde til hvad en cigaret eller 2 koster.

Gør det ondt at få bleget tænderne??

Endnu en gang må vi sige NEJ,- det gør IKKE ondt at få bleget tænderne. Vi bruger et produkt der kun kommer på tandfladerne, så vi ser aldrig tandkød der er påvirket, som med den traditionelle metode med skinner.


Behandlingen foregår ved at der lægges blegegel på tænderne, man får solbriller på, hvorefter gelen belyses med en specielt lampe i 2 gange 10 min. Dette gentages 3 gange. I blege tiden ligger man blot og slapper af,-man kan lytte til musik eller se tv.
Ialt tager behandlingen ca 2 timer med foto,,journalføring,farvebestemmelse m.m.
Lige efter behandlingen bør man selvfølgelig ikke drikke kaffe og te i et par dage, men man kan ellers spise og drikke som man plejer.

Hvem bleger mine tænder??

Det er kun personer der er oplært og trænet i blegning i vort system der kan blege dine tænder. Som regel vil det være Helle der vil foretage blegningerne. Alle blegninger vil dog altid være tandlægestyret og det vil altid være en tandlæge der vil kontrollerer og har ansvaret for behandlingen. Her på klinikken vil der derfor kun kunne foretages blegninger når, indtil videre, Johnny er på klinikken.

Yderligere oplysninger??

Hvis man er interesseret i tandblegning er man velkommen til at kontakte klinikken.

Åbningstider

​Mandag: 09:00 - 17:00

Tirs., ons & fredag: 09:00 - 15:00

Torsdag: 10:00 - 17:30

Medbring venligst sygesikrings-bevis ved 1. behandling.

Adresse

Amagerlandevej 2, 1tv

2770 Kastrup

​Tlf.: 32 50 79 50

mellem 9-14, torsdag 10-14

Mail: mail snabel A kastruptandklinik.dk

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke