​​Tlf.: 32 50 79 50

Ny blegning

Som indenfor computerverdenen sker der også indenfor tandlægeverdenen er rivende produktudvikling. Det er ikke mere end ca. 1 års tid siden White Smile® klinikblegning kom på det danske marked og nu kan vi sige goddag til 3. generation af blegemidler til professionel brug.

Dette er en videreudvikling af det almindelige blegegel og er nu endnu mere effektiv. Vi kan nu lysne tænderne endnu flere nuancer (normal 6-7, op til 10 !!! ). Vi er endog så sikker på behandlingen at hvis det ikke lykkes at lysne tænderne 4 nyancer eller mere, betaler man ikke for behandlingen, men kun for materialerne.Den er stadigvæk lige så sikkert som den almindelige gel med en surhedsgrad tæt på vand, men den er hurtigere.

Kastrup Tandklinik har som en af de første klinikker i Danmark
taget den nye gel i brug med gode resultater.


Vi er iøvrigt blevet spurgt af flere tandlæger, om vi ikke var bange for at miste behandlinger/penge da vi bruger produkter der er væsentlige dyrere end de der forhandles eller kommer til at forhandles, når lovgivningen i løbet af 2004 giver tankstationer,supermarkeder,solcentre og andre lov til lave blegninger.

Til dette siger vi altid at det er vi ikke,- for det første er hjemmeblegningsprodukterne ikke nær så effektive, da de max. må bruge 6 % koncentrationer og derfor maximal bleger 1-2 nuancer, for det andet er vi sikker på at patienterne godt ved, at man ikke kan få noget til 298,- der er lige så godt som et produkt, der er testet, godkendt og som koster bare i indkøb koster mange gange mere.Endelig er tandlæger selvfølgelig bedre til tænder end personer der blot har taget et salgskursus og købt for et par tusinde kr. udstyr.

Noget positivt kan man dog sige om skinne- og hjemmeblegningssystemerne,- det gør en masse mennesker opmærksom på at man nu har en mulighed for at få lysnet sine mørke tænder og når man måske har prøvet et "tilbud" uden resultat, vil man naturligt efterfølgende gå til de professionelle.​

Åbningstider

​Mandag: 09:00 - 17:00

Tirs., ons & fredag: 09:00 - 15:00

Torsdag: 10:00 - 17:30

Medbring venligst sygesikrings-bevis ved 1. behandling.

Adresse

Amagerlandevej 2, 1tv

2770 Kastrup

​Tlf.: 32 50 79 50

mellem 9-15, torsdag 10-15

Mail: mail snabel A kastruptandklinik.dk

Kastrup Tandklinik ApS
Amagerlandevej 2, 1tv
2770 Kastrup