​​Tlf.: 32 50 79 50

Scandefa 2003

I år var vi på tandlægernes årskursus Scandafa 2003 i Bella Centeret.
Her kunne man bla. se alle de førende dentalmærker og deres nyheder.

Vandbehandlingsanlæg

​Vi har efterfølgende anskaffet et vandbehandlingsanlæg til klinikken således at vandet til vores maskiner er 100 % rent uden klor, mineraler m.m.

DAC 2002 autoklave

Vi har også indført en ny steriliserings maskine, DAC 2000 autoklave, til vore boremaskiner. Denne renser, smører og sterilisere alle boremaskiner på kun 6 min uden at Gunna behøver at gøre andet end at trykke på en knap.

DAC 2000 er dansk produceret og er en kæmpe satsning. Maskinen har kostet mere end 15 mill. kr. at udvikle og man regner med at den vil sætte standarden for denne type maskiner. Den sælges først og fremmest i Danmark men man regner med at den også bliver eksporteret i U.S.A.​

DenTech ITI implantatkurser

Atter en gang har vi været på kurser, denne gang i kirurgisk og protetisk implantatbehandling . Vi kan derfor nu også tilbyde behandlinger med implantater i stedet for som tidligere at sende patienterne andre steder hen. Vi bruger foreløbigt det tyske Straumann ITI system, der er et af de mest brugte systemer i Danmark. Det har været på markedet i over 25 år, men da vi i Danmark er lidt bagud med hensyn til denne type behandlinger, da der her i landet har været en del tilfælde med behandlinger der ikke brugte nogle veldokumenterede implantater og teknikker, er det først inden for de sidste 5-10 år at implantater har slået an.


En typiske implantatbehandling kunne være en enkeltandsimplantat.
Man har mistet en enkel tand og man vurdere at nabotænderne ikke skal/kan bruges. 


Under lokalbedøvelse bores der så et hul i kæbebenet der passer til et titanium-implantat. Dette skrues op i knoglen og lidt afhængig af forholdene heler patienten derefter 6– 12 uger. Operationen er forbundet med meget mindre smerte og ubehag end eksempelvis ved en tandudtrækning, da alt foregår så vævs bevarende og vævs venlig som muligt.
Efter helingsfasen, hvor implantatet vokser sammen med knoglen, tages der aftryk til krone . Denne skrues eller cementeres fast og vupti,- man har en ny tand der sidder lige så godt fast som ens egne.


Prisen på implantater har desværre i mange år været meget høj,- det var ikke usædvanlig med behandlinger til 100-150.000 kr.. ITI systemet er i denne henseende også et supersystem, da priserne i dag kan konkurrere med prisen på den traditionelle løsning med en 3-leddet bro.

Typisk vil et implantat til en tand ligge på ca. 18.500 kr. ,medens en bro på 3 led vil koste ca. 16.500 kr.

Alle kan i princippet få et implantat, men man skal gøre sig klart at implantater ikke erstatter nogle af de andre behandlinger, men at man skal betragte det som en behandlingsmulighed. Nogle få patienter vil man ikke tilbyde implantatbehandling,- har kan der være nogle forhold som besværliggør behandlingen, prognosen eller en anden behandling ville være bedre. Dette vil man kunne få vurderet hos tandlægen.​​

Åbningstider

​Mandag: 09:00 - 17:00

Tirs., ons & fredag: 09:00 - 15:00

Torsdag: 10:00 - 17:30

Medbring venligst sygesikrings-bevis ved 1. behandling.

Adresse

Amagerlandevej 2, 1tv

2770 Kastrup

​Tlf.: 32 50 79 50

mellem 9-15, torsdag 10-15

Mail: mail snabel A kastruptandklinik.dk

Kastrup Tandklinik ApS
Amagerlandevej 2, 1tv
2770 Kastrup