​​Tlf.: 32 50 79 50

Kursus og diverse

Ankylos Implantater

​Vore Ankylos implantat behandlinger går helt fantastisk, selv om vi har haft nogle enkle patienter, hvis behandlinger gav os lidt flere grå hår end dem vi have i forvejen.

Vi er derfor indgået i en studiegruppe bestående af tandlæge Bo Glenert, tandteknikker Ulrik Toft, tandteknikker Rasmus Nellemann og Johnny Lynge-Hansen, så vi på tværs af faggrænserne kan diskutere evt. specielle problemer og trække på hinandens kompetencer. Det fælles mål er at alle partnere i samarbejdet tandlæge, teknikker og patienter skal være tilfreds med slutresultatet.

ankylos_pos_7_5mm_rgb (1)

ITI´s kongres i Danmark

Implantatsystemet Straumann/ITI afholdte deres første nationale kongres i København d.1-12-06. Johnny deltog (selvfølgeligt) og det var et godt program der var planlagt. Syntes dog at der ikke rigtigt kom noget nyt frem og at nogle indslag bar præg af at man blot ville præsentere nogle af de nye forskere og deres undersøgelser. Der var dog nogle indlæg, der var rigtig gode.

straumann

Nyt sug

Idecember begyndte vores sug at sige nogle fæle lyde. Det viste sig at sugeturbinen var defekt og det ville koste 18.000 kr. at lave den. Vi besluttede derfor at investere i et helt nyt suge anlæg til den nette sum af 30.000 kr. fra Dentotal. Den er lavet til 4 klinikker og da vi jo kun har 2, advares vores patienter nu om ikke at få drøblen i suget, da den ellers forsvinder (Der er ikke helt rigtigt, men suget er nu så god at patienterne undertiden bliver helt tør i munden og skal have vand
i modsætning til før, hvor vi næsten kunne ”drukne” patienterne.)

cattaniturbosmart

Kirurgisk kursus i mikro-kirurgi & tandkøds transplantation

Johnny har deltaget i et arbejdskursus i microkirurgi og tandkødstransplantation. Super kursus hvor vi fik lært nogle helt nye teknikker om hvad man kan og især ikke kan med hensyn til at gendanne tandkødskanterne efter eksempelvis slibeskader, tandbørste traumer og ved implantater.
Vi arbejdede på kurset bla. på grisekæber med teknikkerne og så vidt vides lykkedes alle operationerne.
(Alle deltagerne har i hvert fald ikke fået nogle klager fra grisene!!!).

col-klinik

LLLT Laser opgradering

Vi har efter deltagelse på SCANDEFA 2007 opgraderet vores softlaser (LLLT-laser) fra 150 mV til hele 500 mV, som er det maksimale man kan få inden for denne type laser. Rent faktisk giver vores laser 560 mV, så behandlingstiden på eksempelvis et forkølelsessår tager nu kun ca. 100 sek.,hvor det før tog 7-8 min. og i ”gamle” dage med vores 30 mV laser tog omkring 20 min.,for den samme behandling.

SCANDEFA 2007

Fredag og lørdag d. 9 &10 marts var vi på SCANDEFA, Tandlægernes store messe i Bella Centeret. Fik lavet en masse indkøb af materialer til klinikken. Største nyhed for os blev i år nok opgraderingen af vores LLLT laser. Johnny har også investeret i lupbriller med punktlys til de mere krævende behandlinger så som implantater, operationer, rodbehandlinger samt andre situationer, hvor det kan være vanskelig at se de helt små detaljer.
Vi forventer os meget af disse, selv om man siger brillerne kræver en vis tilvænning både fra patienterne og fra tandlægen.

info21-2

Åbningstider

​Mandag: 09:00 - 17:00

Tirs., ons & fredag: 09:00 - 15:00

Torsdag: 10:00 - 17:30

Medbring venligst sygesikrings-bevis ved 1. behandling.

Adresse

Amagerlandevej 2, 1tv

2770 Kastrup

​Tlf.: 32 50 79 50

mellem 9-15, torsdag 10-15

Mail: mail snabel A kastruptandklinik.dk

Kastrup Tandklinik ApS
Amagerlandevej 2, 1tv
2770 Kastrup