​​Tlf.: 32 50 79 50

Beyond Whitening Solution

Her kan du læse om tandblegningerne du kan få foretaget på KastrupTandklinik ApS​

Efter næsten 5 år med det belgiske White Plus+ system, har klinikken nu investeret i det absolut
sidste nye indenfor klinik blegning - Beyond Whitening Solution fra det californiske firma Beyond Technology Corp.


Allerede fra hvor vi startede med at lave klinikblegninger var det første krav vi stillede til de forskellige systemer at vore patienter skulle have den største sikkerhed mht til ingen bivirkninger og risiko.


Vi var en af de første klinikker, der brugte Remedent systemet, da de kunne dokumentere at deres system ikke på nogen måde skadede tænderne. Vi havde i starten lidt problemer med produktets holdbarhed, da det skulle transporteres køligt, opbevares i køleskab,måtte ikke udsættes for lys m.m. og det blegede de fleste gange kun 4-6 nuancer.Senere er produktet undergået en rivende udvikling og i dag bleger vi rutinemæssig 7-9 nuancer.
Remedent er nu desværre begyndt at sælge deres maskiner til andre end tandlæger og tandplejer uden at holde styr på disse personers faglig viden, hvorfor man kan frygte at nogle patienter måske får en blegning uden en grundig forundersøgelse, hvilke kan give skader på tandkød, tunge og måske tænderne.


Vi begyndte derfor at se os om efter et andet system
Vi prøvede et af de andre store udbydere, Zoom blege systemet,. det virkede meget gennemtænkt og professionelt, men havde desværre den ulempe at man var tvunget til købe deres blegegelebokse til næsten dobbelt pris. Endvidere kunne man kun bruge maskinen 5 gange 20 minutter før en microchips lukkede maskinen ned.Hvis man ikke var færdig med blegningen eller man kun blegede få tænder skulle vi åbne en hel ny blegeboks. Dette ville medfører en voldsom udgift forøgelse for vore patienter.
Endelig var Zoom systemet heller ikke hurtigere end White Plus+ systemet.

Efter deltagelse på tandlægernes store tandlæge messe, Scandinavia Dental Fair, SCANDEFA i Bella Centeret i marts, så vi at Beyond Whitening Solution endelig var kommet til Danmark og vi kan nu sige​

GLEM ALT,HVAD DU VED OM TIDLIGERE BLEGEMETODER !!!

På kun 30 minutter kan du få et smukt lyst smil.
Beyond lysning kan kun fås ved tandlæger. Beyond er mindst 30 % bedre end hjemmeblegning og markant bedre end ligende former for behandling Beyond kan, på papiret, lysne helt op til 16 nuancer og de fleste vil ligge efter behandlingen på 8-11 nuancer.
Beyond er aldeles ufarligt. Det anvendte lys er såkaldt kold lys, blegemidlet er vandbaseret og kommer ikke i kontakt med tandkødet. Beyond er et af de mest brugte systemer i USA og man har foretaget mere end 1 mill. blegninger verden over.!!!


Beyond er FDA registreret ,CE- og ISO 9001 certificeret.
Prisen på blegning med Beyond er ikke steget i forhold til vores gamle system, så vore patienter få blot et meget bedre behandling på halvdelen af tiden.


Vi kan tillige tilbyde patienter, der måske ikke har det helt store behov for tandblegning eller tidligere er blevet bleget,at få en klinikblegning til en reduceret pris.

Vi kan også bruge et af to smarte hjemmeblegesystem,som vi har på klinikken, uden aftryk til skinner til en meget favorabel pris.​

Åbningstider

​Mandag: 09:00 - 17:00

Tirs., ons & fredag: 09:00 - 15:00

Torsdag: 10:00 - 17:30

Medbring venligst sygesikrings-bevis ved 1. behandling.

Adresse

Amagerlandevej 2, 1tv

2770 Kastrup

​Tlf.: 32 50 79 50

mellem 9-15, torsdag 10-15

Mail: mail snabel A kastruptandklinik.dk

Kastrup Tandklinik ApS
Amagerlandevej 2, 1tv
2770 Kastrup