​​Tlf.: 32 50 79 50

Nyt om blegning

White-Smile har nu skiftet navn til White plus+®.

​Hermed undgår man at blive forvekslet med et andet produkt på det danske marked, der også bliver markedsført som White-smile, fra Nyt Smile®. 

De 2 produkter er ikke det samme, trods sammenfald af navnet.
White-smil fra Nyt Smile® er et tysk produkt, oprindeligt beregnet til hjemmeblegninger, hvor White plus+® er et belgisk produkt fra firmaet Remedent®, der har specialiseret sig i professionelle tandblegnings produkter.
White plus+® forhandles i Danmark kun via eet dansk dentaldepot og der vil blive lavet en landsdækkende kampagneindenfor den nærmeste fremtid, netop for at vise forskellen mellem de professionelle og hjemmeblegnings produkterne.


Produktet i White plus+® er, trods nyt navn og indpakning, det samme som den oprindelige Formulation+®.


Prisen på vore blegninger er ikke steget, men vi har tilføjet er vedligeholdelses produkt, Clever White®, Day & Night , som vore patienter efter klinikblegningen gratis får med hjem.


Helle er i øjeblikket ved at teste et produkt til hjemmeblegning. Dette system kræver ingen aftryktagning eller blegeskinner og skal kun bruges 40 min. dagligt i 14 dage. Når hun er klar, vil vi tage stilling til om det er noget vi her på klinikken kan tilbyde vore patienter.

Ankylos implantat system

Johnny har investeret i det sidste nye implantat system fra Friadent®, Ankylos. Ifølge Friadent® og trenden fra de andre store implantatsystemer, vil dette blive fremtidens løsninger på løse proteser, manglende tænder og en række andre tidligere store gener hos patienterne. Vi har allerede sat 12 implantater i og systemet levet foreløbigt op til vore forventninger.

info14-3
info14-1
info14-2

Åbningstider

​Mandag: 09:00 - 17:00

Tirs., ons & fredag: 09:00 - 15:00

Torsdag: 10:00 - 17:30

Medbring venligst sygesikrings-bevis ved 1. behandling.

Adresse

Amagerlandevej 2, 1tv

2770 Kastrup

​Tlf.: 32 50 79 50

mellem 9-15, torsdag 10-15

Mail: mail snabel A kastruptandklinik.dk

Kastrup Tandklinik ApS
Amagerlandevej 2, 1tv
2770 Kastrup