​​Tlf.: 32 50 79 50

Power lysning af tænderne

Siden introduktionen af White Smile klinikblegesystemet i 2002 på Kastrup Tandklinik, med lysningsresultater på 4-5 nuancer, gennem 2003 med den forbedrede gel til 8-10 nuancer og til den sidste nye 4. generations gel, har vi ca. i gennemsnit bleget en patient om ugen.


Vi har nu fået det absolutte sidste nye White-Smile gel, Formulation+, der er i stand til at lysne selv meget mørke tænder op til 13 nuancer. Dette svarer til mørk nikotingule tænder til meget lyse tænder.


Den nye gel er lige så let at anvende som den hidtidige brugte, men kan dog give lidt følsomme tænder i 1-3 dage, - noget vi aldrig så på de andre produkter. Hvis man derfor vil acceptere denne lette gene i få dage,har vi nu et produkt som virkelig flytter grænser.
Formulation+ er stadigvæk ligeså sikker som den almindelige White Smile, men da den lysner mere, kan man ikke undgå denne gene.


Vi vil gerne vise vore patienter den nye gel og vil derfor i en periode kunne tilbyde en lysning af både over- og underkæbe tænderne med "intro rabat".


Hvis vi vurdere, at man godt kan klare sig med den almindelig behandling får man selvfølgelig også denne til nedsat pris i intro perioden.


Nogle klinikker er nu begyndt at lave både klinikblegninger og dernæst medgive patienterne et komplet hjemmeblegningssystem, da deres resultater ikke er gode nok efter klinikblegningen. Denne behandling koster omkring 4900 kr.

Vi har valgt på Kastrup Tandklinik, hvis resultatet for patienten og tandlægen ikke mindst er 4 nuancer lysere, betaler man, som før, kun for materialerne eller man kan få hjemmeblegnings kittet med hjem gratis.​

Patientvejledninger

Vi har nu fået fremstillet nogle patient vejledninger, der gratis kan udleveres til vore patienter i forbindelse med en given behandling.
Foreløbigt har vi lavet 4 forskellige,- efter kirurgiske indgreb,ved tandudtrækninger og proteser, brug af brintoverilte til mundskylning og efter kliniske tandblegninger.
Hvis der nogle andre vejledninger, som vore patienter syntes, de kunne få brug for, skal man blot kontakte klinikken.

Åbningstider

​Mandag: 09:00 - 17:00

Tirs., ons & fredag: 09:00 - 15:00

Torsdag: 10:00 - 17:30

Medbring venligst sygesikrings-bevis ved 1. behandling.

Adresse

Amagerlandevej 2, 1tv

2770 Kastrup

​Tlf.: 32 50 79 50

mellem 9-15, torsdag 10-15

Mail: mail snabel A kastruptandklinik.dk

Kastrup Tandklinik ApS
Amagerlandevej 2, 1tv
2770 Kastrup